Az idén először és utoljára kerti sütögetést csaptunk össze, hiszen, nem múlhat el a nyár egy kinti sütögetés vagy főzés nélkül. Reméltük, hogy a beígért hidegfront nem érkezik meg, de mire nekikészültünk a tűzrakásnak, megérkezett a hideg. Volt szélvihar, eső, hatalmas nagy füst, meg minden, ami kell, de mire asztalhoz ültünk, elállt a szél, és az esti naplemente is kisütött…
Egy hírtelen ötlet volt ez a kis „grillparty”így gyorsban sertéshúst bepácoltam és készen vásárolt grillkolbászt sütöttünk még a hús mellé.Két csomag barbecue grillpácot értelem szerűen elkészítettem az utasítás szerint, majd ízlés szerint, sóval és kevés ketchuppel ízesítettem. A hússzeleteket megmostam, kiklopfoltam, és egy ecset segítségével megkentem a hússzeleteket az előzőleg elkészített páccal, majd hűtőben állni hagytam. Természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan ecetes - sós lilahagyma, kukorica saláta és fokhagymás kenyér játszott a kisült húsok mellé.
2 megjegyzés:
Imádom!!!! :))) De klassz képeket készítettél, összefutott a nyál a számban :)
Csorog a nyálam
Megjegyzés küldése