![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXqwe1uFyvUiBguHqHAs3PL6tEW4zfVlHwVs_-zkS4msitH3KKDoTwknwr7cpfOrYsL5VAmNBqgeWSUQRdduLeZkIET2LUEK-uUbs_Vq8gS54mPFMUk0tpBpQ28w60dwfkBlQfs0MY1aS1/s400/gombap%25C3%25B6rk%25C3%25B6lt3.jpg)
Hozzávalók: 30 – 40 dkg csiperkegomba, 2 fej vöröshagyma, 4 – 5 gerezd fokhagyma, 2 tk pirospaprika, 1 evk liszt, 1 kis doboz tejföl, só, őrölt bors, szerecsendió – ízlés szerint.
A vöröshagymát apróra vágtam és zsiradékon üvegesre pároltam. Megszórtam pirospaprikával, rátettem a megtisztított és felszeletelt gombát, hozzáadtam a felkarikázott fokhagymát, ízesítettem, felöntöttem 1 – 1,5 dl vízzel és összefőztem. A lisztet és tejfölt simára kevertem, majd behabartam vele a gombát.
4 megjegyzés:
Hát igen...uborkaszezon van nálam is.De néha azért akad valami:) a dzsemes üvegecske az előtérben édespofa:)
barbette:)sűrített paradicsom..........Aranyos vagy,köszönöm:)))))
Az még jobb:))))))))))))
IMÁDOM
Megjegyzés küldése