2011. június 12.

Kérdezz- felelek

Bianka kért fel erre a kis virtuális tereferére.











A. Hogyan választod ki, mi kerüljön az asztalra?

1.Recept alapján, ezt követően vásárolom meg a hozzávalókat
2.Az otthoni alapanyagokat felhasználva, kiegészítve
3.Másként / változó (mondd el, hogyan?)
Legtöbbször az itthon található dolgokat veszem számításba, illetve a napi keretnek megfelelően főzök.



B. Hogyan főzöl és blogolsz?

1.Főzés közben fotózok, jegyzetelek
2.Főzés után fényképezkedek és leírom a receptet
3.Másként / változó (mondd el, hogyan?)
Legtöbbször közvetlenül főzés után a míg „friss” az elkészített étel,de előfordul olyan is hogy csak másnap kerül sor a „fotózásra”.



C. Milyen alapanyagokat használsz?

1.Kizárólag a legjobb minőséget - függetlenül az árától
2.A legolcsóbbat, függetlenül a minőségtől
3.Középminőséget - figyelek az árakra és a minőségre egyaránt



D. Mennyire tartod be a receptben előírtakat?

1.Teljes mértékben
2.Egyáltalán nem figyelem
3.Esetenként hozzáadok/kihagyok belőle.
Általában követem a receptben leírtakat,de mindig úgy készítek valamit hogy az nekem a legegyszerűbben,és leggyorsabban elkészíthető legyen.




C.Mennyire hasznosítod a fölöslegesnek tűnő adalékokat? (süteménylapok szélei, tojás egyik része - sárgája, fehérje stb...)


1.Kidobom/elöntöm
2.Tárolom, amíg felhasználásra kerül
3.Azonnal felhasználom.
Nem szoktam ezen elgondolkozni mi is legyen a maradékkal. Természetesen, amit tudok, tartogatok, hátha fel tudom használni, de ha 2 – 3 nap után sem találtam neki helyet azt kidobom. Ez alól kivétel a tojás sárga, a tojás fehérje, ezeken nem agyalok, mi legyen,ezek azonnal mennek a lefolyóba.

Nincsenek megjegyzések: