2010. április 22.

Cukker Blogger díj



Bianka, Livi, és Andi,úgy gondolták hogy engem is megajándékoznak ezzel a kedves kis díjjal. Lányok! Nagyon-nagyon köszönöm!!!!Ilyenkor mindig zavarba jövök,és elfelejtem mit is kellene ilyenkor írni,de azt hiszem ennél többet nem is kell. Nagyon boldog vagyok, mert a díjaim nagyon szépen szaporodnak, köszönhetően Nektek:))))Ugyan az utóbbi időben kisebb-nagyobb nehézségek miatt hanyagolom a bloggerséget, de nagyon remélem, hogy minél előbb túl leszek ezen az időszakon és újból, szorgalmasan bloggerező”kislány”lehetek. Ennek a díjnak is vannak ám szabályai, amiket természetesen elfogadok, és aminek egy részét már teljesítettem is. Most pedig következzék a teszt…:)
Íróm: Leslie L. Lawrence, Vivien Fable,
Könyvem: Lawrence összes,
Italom: ásványvíz, édes vörösbor,
Ételem: a magyaros ételek,
Énekes: nincs,
Énekesnő: nincs,
Színészem: nincs,
Együttes: nincs,
DJ: nincs
Dal: minden, ami a rádióban szól,
Sorozat: nincs,
Mozifilm: nem járunk moziba,
Hangszer: zongora,
Hónap: április, május, június, július, augusztus,
Nap: vasárnap,
Évszak: tavasz, nyár,
Napszak: reggel, délelőtt,
Sport:5-6 évig aerobik, de mára már abbahagytam, azt hiszem kiöregedtem belőle…
Bloggerem: ez így nem jóóóó. Mert külön egy valakit nem szeretnék kiemelni… mindenki, akiknél rendszeres olvasó vagyok:)
Kommentelőm: Mindenki, aki ír hozzászólást, de külön kiemelném Biankát:-DDD
Idézetem: kezdő bloggerkedőként DebiGabinál olvastam ezt az idézetet, amit az óta már nem látni nála, de leírtam a szakácskönyvembe…”Húsz egynéhány évesen az ember hajlamos azt hinni, hogy mindenkinél okosabb. Harminc felett remélheted, hogy mások nálad is hülyébbek… Az élet nagy tanítómester, csak az a baj hogy megöli a tanítványait.”Nem tudom honnan ered, de amióta egyre messzebb kerülök a harminctól, kezdem belátni, hogy ennek az idézetnek nagyon igaza van… de legfőképpen az utolsó mondatnak.

Tovább adni ezt a díjat nem nagyon tudom, főleg nem 6 embernek, mert az igazság az, hogy mire ideért hozzám szépen körbe járt, és megkapták már azok is, akiknek én is tovább adtam volna. De azért még van itt két emberke, akiknek szeretném tovább adni, Egycsipet, és andi.

8 megjegyzés:

Bianka írta...

Köszönöm :)))))

Andi írta...

Én is. :-)
Pedig nálam nem is vagy rendszeres olvasó.Hüp-hüp.... :-)

Andi írta...

Csandrea72...az vagyok én.. :-)

Andi írta...

DEEE!!! Én ott vagyok Nálad, középen vigyorgok!!! :-))))

Niki írta...

Andi!
Most néztem veled farkas szemet:)Csak reggel még elég vaksi vok...akkor nem vettem észre.Most látom hogy az a Csandrea72 nagyon hasonlít rád,biztosan az lehetsz Te...és lám,tényleg Te vagy:-DDDD Bocsika.....

Andi írta...

Átnézel hozzám csöppet? :-)

egycsipet írta...

Niki, nagyon szépen köszönöm! :))
Bocs, hogy csak most jöttem, de nagyon ragaszkodó a nyavalyám, így mostanában inkább vízszintben vagyok egy csomó papírzsepivel körülvéve. :S

pitypang írta...

Köszönöm!!!!! :)