2010. február 12.

Roston halfilé


Ez volt ma az ebédünk. Hát nem gyönyörű? Nekem nagyon tettszik, ezért is fényképeztem le. Roston halfilé, kukoricás rizzsel, és tartárral. Ez utóbbi lemaradt róla, mert elfogyott:) Egy bögre rizst olajon megpirítottam. Felöntöttem kétszeres mennyiségű vízzel, sóztam, borsoztam, belekanalaztam egy kevés kukoricát, és fedő alatt addig pároltam, amíg fel nem szívta a vizet. Ezután kikapcsoltam alatta a hőforrást és konyharuhával letakartam fogyasztásig. A halacskát befűszereztem valamilyen halas fűszerkeverékkel, és citromborssal, és a világ legjobb férje pedig kisütötte:) Egy tojás sárgából és 1-1,5dl étolajból majonézt kevertem, hozzáadtam egy kisdoboz tejfölt, ízesítettem ízlés szerint mustárral,sóval,citromborssal,és cukorral.

Nincsenek megjegyzések: